Hösten är här och ASOV Stockholms arbete fortsätter. Vi kommer att arrangera flera viktiga och roliga aktiviteter som du inte vill missa. I detta inlägg presenteras aktiviteterna som arrangeras i september och oktober.  

 

 

18 september. En dagsutflykt i Stockholm och en dagsutflykt i Timrå kommer att arrangeras för våra äldre för att förebygga ensamheten som ökat i samband med restriktionerna kring Covid-19. 

25 september. I Skarpnäck arrangeras en temakväll där vi diskuterar ämnet våld i nära relationer. 

2 oktober. På Gotland arrangeras en kvinnoträff där dagens tema kommer att diskutera demokrati och lyfta vikten av valdeltagande genom att utnyttja sin rösträtt.

16 oktober. I Linköping arrangeras en temakväll där vi diskuterar demokratin och lyfter vikten av valdeltagandet genom att utnyttja rösträtten.

30 oktober. I Skellefteå kommer en utbildningsdag äga rum för tidigare och nya vidareinformatörer av demokrati, demokratiska processer och vikten av valdeltagande. 

Är du intresserad av att delta på något av dessa event, mejla oss gärna och anmäl ditt intresse, du hittar kontaktuppgifter här. Tider till eventen kommer att uppdateras inom kort. Tills dess, ta hand om er och er medmänniskor runt omkring er.